Tellington TTouch Training

Soms loopt het niet zoals we hadden gehoopt. Ongewenst gedrag bij dieren ontstaat vaak door stress en/of lichamelijke ongemakken.  De Tellington TTouch Trainingsmethode (kortweg TTouch) is een zeer diervriendelijke methode voor de verzorging en training van dieren, gebaseerd op samenwerken en respect.  TTouch wil vooral begrijpen in plaats van domineren.  Door een combinatie van specifieke aanrakingen, bodywraps en grondwerk helpt TTouch lichamelijke en emotionele spanning verminderen en het lichaamsbewustzijn vergroten.  Daardoor is het dier in staat om makkelijker (nieuwe) zaken in zich op te nemen. Deze methode heeft eveneens iets te bieden voor diegenen die niet op zoek zijn naar het oplossen van ongewenst gedrag of als middel bij gezondheidsproblemen.  Het is namelijk een fijne manier om te gebruiken bij de opvoeding en training van je favoriete huisdier.

 

Hond in Huis is bevoegd om TTouch toe te passen op gezelschapsdieren.

 

TTouch is geen vervanging voor de reguliere dierengeneeskunde. Het kan ondersteunend ingezet worden tijdens het genezingsproces.  Bij lichamelijke klachten contacteer je altijd eerst je dierenarts.

 

 

 

De privélessen gaan door bij jou thuis.  Een intakegesprek is noodzakelijk om een goede opvolging te kunnen garanderen.  Het is de bedoeling dat je de aangeleerde technieken thuis verder oefent.  Het aantal vervolgsessies hangt af van de gemaakte vorderingen. 

Privéles TTouch : intakegesprek = € 75,00

Privéles TTouch : vervolgsessie = € 50,00

 

Hond in Huis organiseert workshops en lezingen.  Data worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van Hond in Huis en zijn ook terug te vinden onder Evenementen.  Hond in huis kan ook op aanvraag geboekt.