Je kan bij Hond in Huis terecht voor individuele lessen bij jou thuis en voor workshops of lezingen op verplaatsing.


privéles verrijking =  € 50,00

 

Puppy's vinden het heel fijn om op ontdekkingsreis te gaan. De een al wat meer afwachtend dan de ander. Tijdens een les verrijking komt een pup in contact met verschillende ondergronden, zachte en harde materialen, toestellen om op en onder te kruipen of in te stappen enz. Je pup bepaalt zelf wat hij wilt doen, op eigen tempo onder het toeziend oog van zijn mensenvriend. 

 

Voor een volwassenen hond brengt verrijking vooral rust en keuzes maken. Onzekere honden krijgen meer zelfvertrouwen en actieve honden leren hun tempo te vertragen.

 

Bij privélessen wordt er een kilometervergoeding van € 0,50 aangerekend vanaf de 11de kilometer.

 


privéles puzzelen/vaste spellen = € 50,OO

 

 

Bij een privéles puzzelen gaan we op zoek naar wat jouw hond leuk vindt want ook een hond heeft voorkeuren.  Er wordt extra aandacht besteed aan het observeren van je hond zodat je je beste vriend nog beter leert kennen. En je doet inspiratie op om zelf puzzels te maken.  Materiaal wordt ter beschikking gesteld.

Ik help ook graag bij vaste spellen die jullie hebben aangekocht.

 

Bij privélessen wordt er een kilometervergoeding van € 0,50 aangerekend vanaf de 11de kilometer.

 


lezing denksport voor honden

 

Bent u voor uw vereniging op zoek naar een leuke activiteit, dan kan ik u een lezing denksport voor honden aanraden. De deelnemers krijgen tips en trics mee zodat ze thuis zelf aan de slag kunnen gaan. Er  wordt enkel met een demohond gewerkt. 

Andere honden kunnen hier niet aan deelnemen.