Denksport voor Honden

Denksport voor honden kan je vergelijken met denksportpuzzels voor de mens.  Je hond gaat hierbij op zoek naar iets lekkers of iets leuks door zijn neus te gebruiken. 

Puzzelen helpt jonge honden tijdens hun ontdekkingsreis, leert puberhonden beter te focussen en houdt oudere en mindere mobiele honden fit.  Het vergroot het zelfvertrouwen van je hond.  Door te puzzelen gaan jij en je hond samenwerken, iets wat een hond graag doet.  Door samen te puzzelen beleven jullie leuke momenten die ten goede komen aan jullie vertrouwensband. 

 

Je kan bij Hond in Huis terecht voor individuele lessen bij jou thuis en in de vertrouwde omgeving van de hond en voor groepslessen of lezingen op verplaatsing.  

Bij de  privélessen gaan we op zoek naar wat jouw hond leuk vindt.  Ook een hond heeft immers voorkeuren.  Er wordt extra aandacht besteed aan het observeren van je hond tijdens het puzzelen waardoor je je viervoeter nog beter zult leren kennen. En je doet inspiratie op om zelf puzzels te maken.  

In de groepslessen werken we in kleine groepjes zodat ook hier een persoonlijke aanpak kan gegarandeerd worden.

Materiaal wordt steeds ter beschikking gesteld.

 

 

 

privéles denksport voor honden = € 45,OO

 

Bij privélessen wordt er een kilometervergoeding van € 0,50 aangerekend vanaf de 11de kilometer.

 

Groepslessen en workshops met max 6 deelnemers worden aangekondigd via onze Facebookpagina en staan vermeld bij Evenementen.  

Indien je over een eigen ruimte beschikt die voldoende groot is en je 4 deelnemers bij elkaar krijgt, dan kan Hond in Huis ook bij jullie komen.  Mail voor meer info.

 

Verenigingen kunnen op Hond in Huis een beroep doen voor een lezing over denksport : puzzelen met je hond.  Mail voor meer info.